0
ATP

FOTO: Serbia open

NOVAK ĆE LAKO DO MEDALJE: Nakon Nadala i peti reket sveta otkazao učešće na Olimpijskim igrama!

Objavljeno: 17.06.21 u 23:21

Novaku sve lakši put prema medalji!

Srpski teniser Novak Đoković će u Tokiju imati dodatno olakšan put prema zlatnoj medalji. Juče je svoje povlačenje sa Olimpijskih igara ozvaničio Rafael Nadal, koji je odlučio da ih propusti kako bi se oporavio.

Sada će i sjajni austrijski teniser da ‘preskoči’ Olimpijske igre. Dominik Tim nije spreman za turnir koji je trebao da odigra u Tokiju, pa će njegovo mesto popuniti neko drugi.

‘Želim da podelim tužne vesti sa vama. Posle razgovora sa sopstvenim timom i analizom situacije odlučio sam se za tešku odluku, da odustanem od takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Poslednje dve nedelje trenirao sam žestoko i počeo sam da napredujem malo po malo na planu kondicije i koncentracije. Moj cilj je naporan rad narednih nedelja i da dam sve od sebe na Vimbldonu i da odbranim titulu na US Openu.

Želim čitavom austrijskom timu da im put u Tokio prođe u najboljem redu. Mlad sam i nadam se da ću igrati za Austriju u Parizu 2024.’ – stoji u saopštenju Dominika Tima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter