0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot/HNS_CFF

HRVATI PODELILI BODOVE SA ČESIMA: Izabranici Zlatka Dalića će sada imati komplikovanu situaciju u grupi!

Objavljeno: 18.06.21 u 19:56

Nadali su se pobedi.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske je i dalje bez pobede na ovom Evropskom prvenstvu. Oni su odigrali nerešeno sa selekcijom Češke (1:1), čime su zakomplikovali situaciju u grupi D.

Igrao se 33. minut kada je Patrik Šik nakon duela pao u šesnaestercu Hrvatske. Sudija je prvobitno samo odmahnuo rukom, ali je nakon korišćenja VAR tehnologije odlučeno da će Češka dobiti penal. Tom prilikom Dejan Lovren je zaradio žuti karton, a Patrik Šik je zatresao mrežu protivnika za vođstvo od 1:0.

Očigledno je Zlatko Dalić na poluvremenu motivisao svoje igrače koji su do izjednačenja stigli vrlo brzo, već u 46. minutu. Strelac je bio Ivan Perišić koji je dobio sjajnu loptu, šutnuo je u desni ugao i bio precizan za 1:1.

I jedni i drugi su bili opasni do samog kraja meča, sa namerom da odnesu sva tri boda, ali u tome nisu uspeli. Češka je pobedom preuzela prvo mesto u grupi, ali sa tim da Engleska ima utakmicu manje, koju igra upravo od 20 časova protiv Škotske. Reprezentacija Hrvatske pred poslednju rundu ima samo 1 bod, pa će za prolaz sigurno morati da slave u poslednjem meču.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter