1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

EKSPLOZIJA! CRVENO-BELI SPREMILI DRUGO BOMBASTIČNO POJAČANJE: Reprezentativac je na korak od potpisa!

Objavljeno: 18.06.21 u 12:16

Napadač i klub su u poslednjoj fazi pregovora!

Kako nezvanično saznaje i prenosi portal ‘RSB’, Aleksandar Prijović će uskoro postati novi fudbaler Crvene zvezde.

Aktuelni šampion Superlige i povremeni reprezentativac Srbije su u poslednjoj fazi pregovora i očekuje se da u skorijem vremenskom periodu dođe do konačnog dogovora.

PROČITAJTE JOŠ: NOVAKOV NAJVEĆI HEJTER PONOVO ZAPALIO INSTAGRAM: Kirjos objavio zajedničku sliku sa Noletom – da li je na ovaj način želeo da se pomire? (FOTO)

FOTO: HOTSPORT

Aleksandar bi bio drugo ovosezonsko pojačanje za crveno-bele, a pre Prijovića u klub je stigao njegov imenjak – Dragović.

Prijović je još uvek igrač Al Itihada. Ugovor sa ekipom iz Saudijske Arabije ističe tek 2023. godine. Ipak, po svemu sudeći Aleksandar će ranije završiti saradnju sa klubom u koji je stigao 2019. godine i u narednom periodu će nositi dres Crvene zvezde.

0
0

1 Komentara

  1. Zvezda je jedan neozbiljan klub! S jedne strane dovode skupe i poznate evropske igrače Dragovića i Prijovića, a s druge strane u taklmičarskoj ekipi su afrički “kapitalci” veoma upitne vrednosti, koji su spori i ništa ne znaju sa loptom u nogama. Oni samo znaju da do u besvesti vraćaju lopte nazad, ili da ih prosleđuju u širinu. Oni igraju na sigurno, bez sopstvene inicijative da krenu napred sa loptom i koji nisu u stanju da reše ni jednu situaciju “1 na1”, zato i ne postoji interesovanje za njima nigde u svetu! Zvezda ih ne može prodati, jer niko ih ne traži! Eto, koliko su dobri!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter