FOTO: Twitter/Screenshot
in , , , ,

‘OVDE JE SAMO NOVAC U OPTICAJU’: Stefan Marković je besan zbog Saletovog otkaza, bez dlake na jeziku opleo po predsedniku kluba!

Uprkos osvojenom peharu u Palakanestru, Virtus je odlučio da otpusti Saleta Đorđevića.

Nakon ove odluke italijanskog kluba, oglasio se Stefan Marković koji je na svom Instagram profilu napisao škakljiv komentar upućen predstavniku kluba, a sada je u izjavi za ‘Mozzart sport’ dodatno opleo pro prvom čoveku Virtusa iz Bolonje.

– Ne slažem se. Da li treba dalje da pričam? Već jednom jesam. Ljudi će videti sve kada se podvuče linija. Možete da vidite šta je Saša osvojio i šta je uradio za ove dve sezone. Naučio sam da nema emocija kada je reč o biznisu. Tu je samo novac u opticaju. Znam da sam uradio sve od sebe i da je Sale to isto učinio – rekao je srpski plejmejker.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA LI JE U PITANJU?: Nakon šokantne odluke, oglasio se Jokićev otac – ‘Sve će vam biti jasno kada čujete šta je pravi razlog’

Marković će uskoro biti slobodan u izboru nove sredine.

– Biću slobodan uskoro. Virtus zna gde sam, ima moj broj telefona. Sada je vreme za porodicu. Bitno je da ste sve vreme opušteni. To je posao. Put nije bio nimalo lak, ali smo uspeli i osvojili smo titulu. Uspeli smo da ostanemo ujedinjeni. Sale, Teo i ja znamo kakav je naš mentalitet – izjavio je Marković.

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

‘SVAKA ČAST NA SVEMU, ALI ISPAO SI NEVIĐENA PI**A’: Pola Srbije je ogorčeno na Jokića, Tviter samo što nije eksplodirao!

BIVŠI TRENER PARTIZANA IMA NOVI POSAO: Savo Milošević promovisan na stadionu ‘Stožice’ – pred njim je izuzetno težak zadatak!