1
Košarka

FOTO: FIBA

ŠTA LI JE U PITANJU?: Nakon šokantne odluke, oglasio se Jokićev otac – ‘Sve će vam biti jasno kada čujete šta je pravi razlog’

Objavljeno: 16.06.21 u 12:12

Cela Srbija je ostala u šoku nakon što je Nikola Jokić saopštio da neće igrati za reprezentaciju ovog leta.

Iako su ga navijači na prvu loptu ‘napali’, opravdanje za ovakvu odluku srpskog asa ipak postoji. Centar Denver Nagetsa je istakao da njegov klub od njega zahteva da odmori ovog leta, pa zbog doga neće obući dres nacionalnog tima.

Povodom cele situacije, oglasio se i otac Nikole Jokića, Branislav.

– Razlog mu je opravdan, ali nije ni bitno ne bih sada o tome. Kada se sazna zašto neće da igra i šta je pravi razlog tome, ljudi će razumeti njegov postupak – rekao je Branislav Jokić za portal ‘Republika’.

PROČITAJTE JOŠ: OVO SMO SVI ČEKALI: Jokić obelodanio konačnu odluku i otkrio da li će ovog leta igrati za reprezentaciju!

Podsetimo, Nikola Jokić je za reprezentaciju u prošlosti nastupao dvaput – prvi put 2016. godine u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, a potom i na samom turniru na Igrama. Srbija je tada osvojila srebrnu medalju kada ju je u finalu pobedila selekcija SAD.

Drugi put Jokić je igrao za ‘Orlove’ 2019. godine na Mundobasketu u Kini, kada je Srbija zauzela peto mesto, a Jokić nije bio na nivou igara iz NBA sezona koja je turniru prethodila.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter