0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MRKELA JE OPTIMISTIČAN NAKON ŽREBA: ‘Postavili smo jasne ciljeve, uradićemo sve da se kvalifikujemo u LŠ’

Objavljeno: 16.06.21 u 15:08

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela izneo je utiske posle održanog žreba za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvena zvezda će odmeriti snage sa pobednikom duela Makabi Haifa – Kairat, a Mrkela ističe da crveno-beli pred sobom imaju jasne ciljeve.

– Svakako da bi bolje bilo da smo dobili nekog drugog protivnika na ovom žrebanju. Postavili smo jasne ciljeve, pripremaćemo se za ovu utakmicu izuzetno dobro i uradićemo sve da se kvalifikujemo u narednu rundu takmičenja, iako se radi o ozbiljnim protivnicima, koji imaju ozbiljne budžete i dobre timove. Gledao sam neke utakmice Makabija imaju odličan stadion i podršku sa tribina, verujem da ćemo uz naše navijače i podršku koja je dobro poznata, a verujem da imamo i dobar tim uspeti da prođemo u treće kolo – istakao je Mitar Mrkela.

PROČITAJTE JOŠ: ‘DOBILI SMO ONO ŠTO SMO ŽELELI DA IZBEGNEMO’: Terzić vidno razočaran nakon žreba, orktio je šta mu je Mrkela rekao sinoć! (VIDEO)

Govorio je sportski direktor ekipe sa ‘Marakane’ i o nekadašnjem igraču Crvene zvezde Bogdanu Planiću koji trenutno nastupa za ekipu iz Izraela.

– Planića dobro poznajemo, on takođe dosta dobro poznaje nas, dugo smo sarađivali i u OFK Beogradu i u Crvenoj zvezdi. Nema nepoznanica kada su u pitanju Crvena zvezda i Planić, on je sigurno jedan odličan igrač i važan šraf u Makabiju. Sa druge strane mi imamo svoje ciljeve, mislim da imamo dobar tim, bićemo još jači verujem do početka kvalifikacija, tako da ćemo uraditi sve da se ta utakmica završi u našu korist – poručio je Mrkela.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter