0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘DOBILI SMO ONO ŠTO SMO ŽELELI DA IZBEGNEMO’: Terzić vidno razočaran nakon žreba, orktio je šta mu je Mrkela rekao sinoć! (VIDEO)

Objavljeno: 16.06.21 u 12:46

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su protiv koga će igrati u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvi protivnik crveno-belima u ‘napadu’ na ovo takmičenje biće bolji iz duela Makabi Haifa (Izrael) – Kairat (Kazahstan).

Činjenica je da Zvezda na ovom žrebu nije imala sreće, pošto su pored ovog para, u opticaju bili i Dinamo Tbilisi – Nefči i Konahs Ki – Alaškert.

PROČITAJTE JOŠ: ŽREB JE TAKO HTEO: Crveno-beli baš nisu imali sreće, evo sa kim igraju u drugom kolu kvalifikacija za LŠ!

Zvezdan Terzić je vidno razočaran nakon žreba, ističe da je Zvezda upravo dobila protivnike koje je želela da izbegne.

Sve ono što smo želeli da izbegnemo, to smo dobili. Makabi i Kairat su najteži mogući protivnici, smatram da su to izuzetno teški rivali za ovu rundu. Da smo bilo koga drugog dobili, bilo bi mnogo lakše. Mita mi je sinoć rekao samo da izbegnemo Kairat i Makabi, to je bio opšti stav svih. Kairat ima budžet oko 25 miliona evra i najgore je dug put do Kazahstana, džet let i vremenske zone. Više bih voleo da idemo na Makabi nego na Kairat – istakao je generalni direktor Crvene zvezde nakon žreba.

Prvu utakmicu, crveno-beli će igrati 20. ili 21. jula na gostujućem terenu, dok će se revanš u Beogradu igrati sedam dana kasnije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter