0
Košarka

FOTO: KSS

JOKIĆ NIJE JEDINI, I DVOJAC IZ NBA ODBIO REPREZENTACIJU: Poznat spisak za Atinu, evo na koga Kokoškov neće moći da računa!

Objavljeno: 16.06.21 u 14:30

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov otkrio je ko sve trenutno nedostaje.

Nakon šokantne odluke da Nikola Jokić ovog leta neće igrati za reprezentaciju, još dvojica igrača iz NBA lige saopštili su Igoru da na njih neće moći da računa. U pitanju su Aleksej Pokuševski Alen Smailagić.

– Pokuševski je odlučio da se posveti svom fizičkoj pripremi za narednu sezonu. Poštujem njegovu odluku, svojim talentom bi mogao mnogo da da nauči u reprezentaciji. Smailagić je takođe svojom voljom takođe odlučio da se spremi za sledeću sezonu. Želim im sve najbolje – poručio je srpski selektor.

Novi selektor naše reprezentacije otkrio je na koje će sve igrače računati za prijateljski turnir Akropolis kup koji se igra od 18. do 20. juna u Atini.

Na spisku Kokoškova za gostovanje u Grčkoj su: Marjanović, Bjelica, Jović, Davidovac, Lazić, Dobrić, Marinković, Anđušić, Avramović, Petrušev, Ilić i Milosavljević.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA LI JE U PITANJU?: Nakon šokantne odluke, oglasio se Jokićev otac – ‘Sve će vam biti jasno kada čujete šta je pravi razlog’

Na spisku nema povređenih Raduljice, Nedovića, Gudurića i Jaramaza, zatim Micića, Lučića i Kalinića koji su dobili odmor, Bogdanovića koji igra plej-of u NBA.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter