0
Košarka

FOTO: KSS

I DALJE POSTOJI ‘TRAČAK NADE’: Kokoškov se oglasio povodom aktuelne situacije sa Jokićem, veruje da će ‘Džoker’ ipak obući reprezentativni dres!

Objavljeno: 16.06.21 u 15:27

Cela Srbija je ovog jutra doživela veliki šok.

Srpski as Nikola Jokić istakao je da je umoran, i da zbog toga ne može da se stavi na raspolaganje reprezentaciji, koja će ovog leta igrati kvalifikacije za Olimpijske igre.

Selektor ‘Orlova’ Igor Kokoškov, priznaje da mu nije drago zbog ove Jokićeve odluke.

– Moj posao je da budem u kontaktu sa svim igračima. S Nikolom sam bio često u kontaktu. Najprofesionalnijem. Nismo se čuli, u putu je za Srbiju, ne želim da pričam s njim preko novina. Napravićemo kontakt, pa da čujemo od njega razloge. Neću da budem cinik, ne mogu da kažem da nam je svejedno što ne igra najbolji igrač na svetu – rekao je Kokoškov.

PROČITAJTE JOŠ: ‘SVAKA ČAST NA SVEMU, ALI ISPAO SI NEVIĐENA PI**A’: Pola Srbije je ogorčeno na Jokića, Tviter samo što nije eksplodirao!

Kokoškov se nada da će Jokić ipak obući reprezentativni dres.

– Mi često zaboravimo da igrači imaju privatan život i obaveze. Čuću se s Nikolom. Uz veliko poštovanje što je uradio, čestitam mu na sezoni. Iskreno se nadam da će biti tu. Ako i ne bude, fokusiraćemo se na momke koji su tu, da napravimo pozitivnu energiju i podržimo momke koji su izdvojili svoje vreme za zemlju i nacionalni tim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter