2
Košarka

kosarkas reprezentacije Srbije na prijateljskoj utakmici protiv Litvanije u Stark Beogradskoj areni, Beograd 10.08.2019. godine Foto: Marko Metlas Kosarka, Srbija, Litvanija, Prijateljska utakmica

‘SVAKA ČAST NA SVEMU, ALI ISPAO SI NEVIĐENA PI**A’: Pola Srbije je ogorčeno na Jokića, Tviter samo što nije eksplodirao!

Objavljeno: 16.06.21 u 13:33

Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić odlučio je da ovog leta neće obući dres reprezentacije Srbije.

Srbija je ‘zanemela’ nakon odluke srpskog asa, da ovog leta neće nastupati za nacionalni tim koji će igrati na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. Kako kaže Jokić, njemu je potreban odmor, a više o tome pročitajte OVDE.

Ima ljudi koji ovu odluku potpuno razumeju, a ima i onih koji su besni na srpskog centra, pa su društvene mreže brzinom svetlosti ‘eksplodirale’.

0
0

2 Komentara

  1. Naravno, narod ima pravo sto ga kritikuje i negoduje! Bas je razocarao. Trudna mu zena,hm?! Trudna pa sta, neka je zdravo i neka je srecno, ali to nikome pa ni njemu ne moze biti isprika. Nikome! Pa nece joj on nositi stomak? Za sta on pa to posebno treba biti uz nju permanentno? Ako treba pomoc, hvala bogu,moze se platiti pomoc,ma ako treba pet pomocnica! Psiholoska podrska?OK,bice tu vecinom u Srbiji, moze i da ode u Sombor, blizu je,moze se cuti telefonom,Skajpom, Viberom…,sta je problem? Tih 15-20n dana u Japanu ce se nekako isdrzati bez njega,majku mu,pa nije sama!Ima i svoju rodbinu i njegovu, sv su tu blizu…Nema opravdanja da ostavi nacionalni tim na cedilu u najvaznijem dogadjaju.
    Problem je nadmenost velike zvezde, neko svodjenje racuna… Ako on zaista ne oseca zov naroda da ga vide u sjajnoj selekciji Srbije,onda sta je to njemu motiv? Pa,eto, ima sve, bice sve, hvala bogu,ali za mene je to personalno gledano, gotovo sramno!
    Ma, Nikola, bas si jado,veliki,krupan a jado! E,to nije brate srpski! Ma nije srpski i tacka!

    0
    0
    Odgovori
  2. Svaka ti cast,sada si ti u prilici da se oduzis zemlji koja ti je to omogucila debeli retardu a ti kao gejlija neki grabis te smrdljive dolare i posle ces ovde da nam prodajes muda za bubrege ne,ne moj da igras molim te,gas odavde,gledacemo nase prave SRBE,a ne pickice…nikada vise da ne trazis sveti dres konjino

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter