0
Fudbal

foto: Twitter screenshot

PROBLEMI U FRANCUSKOJ: Mbape ignoriše Žirua!

Objavljeno: 14.06.21 u 15:33

Odnos između napadača Francuske može da ugrozi atmosferu u ekipi.

Nakon skandala između Benzeme i Valbuene nije bilo većih sukoba u reprezentaciji Francuske. Otkako se vratio u tim, napadač Real Madrida nije imao nikakvih problema sa saigračima. Ipak, problem se pojavio na relaciji druga dva fudbalere.

Olivije Žiru zamerio je Kilijanu Mbapeu što mu mladi fudbaler nije dodavao lotpu na meču sa Bugarskom, i navodi da ga je Kilijan ignorisao. Ovi komenari Žirua iznervirali su napadača PSŽ-a koji je odlučio da mu odgovori na konferenciji za medije.

„Nije bilo tako kako je rekao. Iskreno, ne dotiče me. Napadač sam i imam mišljenje. Žiru je izneo svoje, ali me ono nije uzbudilo“, kočoperan je Mbape.

 

On navodi da se i on sam nalazi u situacijama na koje se Žiru žalio.

„Kao napadač imam isti taj osećaj 365 puta na svakoj utakimici. Javiće mi se ponovo, svaki put kad osetim da ne dobijam dovoljno loptu. Više mi smeta što je to izneo javno“.

Mediji u Francuskoj su analizirali saradnju Mbapea i Žirua u meču sa Bugarskom i utvrdili da ga je stvarno ignorisao. Mbape je napadaču Čelsija za 40 minuta dodao samo dva puta.

„U svlačionici sam čestitao Žiruu što je dao dva gola. Nije mi ništa rekao, a onda sam čuo ono što je rekao na konferenciji za medije. Nije kazao ništa loše, ali mi smeta što je to izneo javno. Voleo bih da je više o toj temi pričao u svlačionici. Ipak se znamo neko vreme“.

Zamera mu mladi Francuz što je sve to izneo javno.

„Znate kakav sam u svlačionici. Ako imam nekome nešto da saopštim to i uradim. Nije nikakav problem, ako ostane u ta četiri zida. Nije problem, to su sitnice“, smatra Mbape.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter