0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

POL PREDVODIO FINIKS DO FINALA KONFERENCIJE: Jokić isključen! (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.21 u 09:20

Neverovatna partija nekadašnjeg igrača Klipersa!

Denver je pred svojim navijačima ugostio ekipu Finiksa u okviru 4. utakmice druge runde plej-ofa. Gostujuća ekipa je ponovo slavila i tako došla do četvrtog trijumfa u seriji. Utakmica u Koloradu je završena rezultatom 118:125.

Kris Pol će prvi put u karijeri igrati u finalu konferencije, a neverovatni Amerikanac je to zaslužio. Sansi su bili ubedljivi tokom cele serije. Denver nije uspeo da iskoristi fenomenalne partije Nikole Jokića. Srpski centar i MVP NBA lige nije mogao sam protiv celokupne protivničke ekipe.

https://youtu.be/m4ANtGhiUE8

Najefikasniji igrač u redovima pobednika bio je upravo Kris Pol. Nekadašnji as Los Anđeles Klipersa je meč završio sa učinkom od 37 postignutih poena, tri uhvaćene lopte i sedam uspešnih dodavanja. Pratio ga je Buker sa 34 poena, 11 skokova i četiri asistencije.

PROČITAJTE JOŠ: NBA: Milvoki lako do nove pobede, koja je ostala u senci Irvingove povrede! (VIDEO)

U ekipi Denvera istakao se Vil Barton sa 25 poena, pet skokova i dve asistencije.
Nikola Jokić je do trenutka isključenja imao 22 poena, 11 uhvaćenih lopti i četiri uspešna dodavanja. Srpski as je isključen zbog grubog faula. Nikola je po mišljenju sudija napravio nesportski gest. U tom trenutku se igrala završnica trećeg perioda igre.

-Želeo sam da promenim ritam utakmice, da dam svom timu energije, da napravim jači faul. Jesam li ga udario? Ne znam, ali izvinjavam se ako jesam. Nije mi namera bila da ga povredim ili da ga namerno udarim u glavu – zaključio je Jokić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter