0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

NBA: Milvoki lako do nove pobede, koja je ostala u senci Irvingove povrede! (VIDEO)

Objavljeno: 13.06.21 u 23:55

Košarkaši Milvokija su došli do 2:2 protiv Bruklina u polufinalu Istočne konferencije NBA lige.

Baksi su u četvtoj utakmici pred svojim navijačima savladali Netse rezultatom 107:96 (23:26, 30:22, 28:21, 26:27), čime su došli do izjednačenja u ukupnom skoru.

Nakon veoma dobrog prvog poluvremena, koje je ostalo u senci povrede Karija Irvinga, Baksi su u drugom uspostavili totalnu dominaciju. Serijom 21:11 (74:59) u trećoj četvrtini, Janis i drugovi su praktično rešili sve dileme oko pitanja pobednika.

Do kraja susreta nije bilo pitanje ko će pobediti, već kolikim rezultatom će Baksi trijumfovati u utakmici broj četiri, a on je glasio 107:96.

Ovakav epilog u dobroj meri prikazuje stanje u redovima Netsa, koje je daleko od idealnog. Nakon povrede Džejmsa Hardena i odlaska u penziju zbog srčanih problema Lamarkusa Oldrižda, od lidera tima ostao je Kevin Durent, koji nije mogao bez prave podrške da se nosi s Baksima, koji su po drugi put slavili u svojoj dvorani.

Najefikasniji igrač utakmice je bio Janis Adetokumbo sa 34 poena, 12 skokova i 3 asistencije, dok je Midlton imao 19 poena, Holidej 14, a Taker 13. U redovima Bruklin Netsa, 28 poena, 13 skokova i 5 asistencija imao je Kevina Durenta, Kajri Irving je do povrede ubacio 11 poena, a niko drugi u njihovom timu nije imao dvocireni poenterski učinak.


(VIDEO:YouTube/MLG Highlights)

Naredni meč na programu je u noći između utorka i srede.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter