0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

MURINJO SPREMA NAJVEĆE ČUDO OVOG LETA: Ovakvu transfer bombu niko nije očekivao!

Objavljeno: 14.06.21 u 12:31

Portugalac želi defanzivca u svojim redovima!

Žoze Murinjo je preuzeo Romu. Slavni klub iz Italije će naredne sezone nastupati u Ligi Evrope i to Murinju predstavlja problem kada su u pitanju dolasci velikih imena.

U Rimu se mnogo očekuje od legendarnog stručnjaka iz Portugala, a kako prenose italijanski mediji – spremna je prava fudbalska transfer bomba.

Nekadašnji šef stručnog štaba Intera u svojim redovima želi kapitena Real Madrida. Serhio Ramos je velika želja iskusnog stručnjaka.

PROČITAJTE JOŠ: KOPA AMERIKA: Kolumbija slavila minimalnim rezultatom! (VIDEO)

Dugo se priča o njegovom potencijalnom odlasku iz glavnog grada Španije, a kao glavni kandidati za njegovo dovođenje istakli su se Mančester Siti i Pari Sen Žermen. U proteklih mesec dana navodno je došlo do dogovara u vezi produžetka saradnje između Ramosa i Reala, ali sada situacija postaje sve neizsvenija.

Jedno je sigurno, Roma finansijski ne može da parira navedenim klubovima. Kao prednost tima iz glavnog grada Italije ističe se činjenica da su Murinjo i Ramos tri godine sarađivali u Madridu.

Nema sumnje da bi ovaj transfer lako postao najbolji posao ovog leta u svetu fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter