0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

OGROMNA TAJNA PORODICE ĐOKOVIĆ: Srđan otkriva da je Đorđe bio veći talenat od Novaka, a evo zbog čega nije uspeo u tenisu!

Objavljeno: 13.06.21 u 15:50

Srđan Đoković, otac našeg najboljeg tenisera Novaka, otkrio je do sada nepoznate detalje vezane za njegovu porodicu.

Nema sumnje da je Novakov uspeh plod celokupnog rada i odricanja cele porodice, a Srđan je otkrio da je njegov najmlađi sin Đorđe bio veliki talenat, ali kako kaže, nije imao dovoljno energije za njega.

– Teško je pronaći pravu meru kad je tvoje dete u pitanju, govorim pežorativno, vrlo je teško biti objektivan. ali neobjektivnost u stvari strašno puno košta, i to dete, i te roditelje, i odnose u porodici. Mislim da treba biti strašno realan kad je talenat vašeg deteta u pitanju. Ja sam imao velikog talenta u porodici, Novaka, imao sam još većeg talenta od Novaka, Đoleta, nego se dogodilo da ja više nisam imao dovoljno energije za Đoleta, i za Marka, koji je bio fantastičan radnik i fantastičan teniser.

PROČITAJTE JOŠ: OVOG SCENARIJA SU SE SVI PLAŠILI: Oglasio se poznati kardiolog i otrkio kolike su šanse da Eriksen ponovo zaigra fudbal!

Srđan ističe da mu je Novak ‘isisao’ svu energiju.

– Ali ja više nisam imao dovoljno mentalne, fizičke i svake druge snage da im dam delić one snage koje sam podario mom najstarijem sinu. On mi je to isisao kao pijavica, sve što sam imao u sebi ja sam njemu dao, jer sam živeo njegov život 15 godina. Mislim da je uloga svakog roditelja u vaspitavaju i odrastanju dece strahovito važna, jer ste vi tu kao roditelj da pokažete detetu pravi put, a ne da dete sa pet, šest, sedam, osam godina da odluči čime će se baviti u životu. Ma, majke ti?! Ja to apsolutno ne priznajem. Vi ste tu kao roditelj da ga usmerite, pa ako ne uspe iz prvog puta, onda mu pokažete drugi, pa treći, dok ne pronađe sebe u nekom putu koji ste mu vi kao roditelj trasirali i pokazali. Ja sam se apsolutno tako ponašao kad su moja deca u pitanju i vidite da nisam pogrešio – otkrio je Novakov otac, Srđan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter