0
Evropske lige

OVOG SCENARIJA SU SE SVI PLAŠILI: Oglasio se poznati kardiolog i otrkio kolike su šanse da Eriksen ponovo zaigra fudbal!

Objavljeno: 13.06.21 u 14:20

Ono što je trenutno najvažnije, jeste to što je Kristijan Eriksen živ.

Jedan od najpoznatijih kardiloga na ostrvu Sandžaj Šarma, otkrio je da se velike šanse da Kristijan Eriksen više nikada ne zaigra fudbal.

On je sinoć tokom meča sa Finskom doživeo srčani udar, nakon čega je kolabirao na terenu, a zahvaljujući brzoj intervenciji lekarske službe, ono najgore je izbegnuto.

PROČITAJTE JOŠ: I ON MU JE PRUŽIO PODRŠKU: Kapiten ‘Orlova’ objavio zajedničku fotografiju sa Eriksenom i poručio mu samo jedno! (FOTO)

– Ovaj momak je imao normalne testove sve do 2019. i sada kako objašnjavamo srčani zastoj? Sve nas je to uzdrmalo. Dobra vest je da je i dalje živ, loša vest je da ide ka kraju karijere. Da li će igrati još fudbal profesionalno? Ne mogu da kažem. U Engleskoj ne bi mogao da igra. Veoma smo striktni oko tog – rekao je Šarma.

Sandžaj ističe da nije siguran da li će Eriksen ponovo moći da zaigra fudbal.

– Činjenica da je stabilan i budan je odlična. Ne znam da li će igrati fudbal ikada više. Da ne kažem ovo previše otvoreno, on je umro danas. Iako na nekoliko minuta, ali umro je i da li će mu lekari dozvoliti da umre ponovo? Odgovor je ne – jasan je Šarma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter