0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KRSTOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDU?: Mladi napadač otkrio da li ostaje na ‘Marakani’ – ima samo jednu želju!

Objavljeno: 13.06.21 u 14:47

Još uvek se ne zna ko će igrati u Zvezdinom napadu sledeće sezone.

Kako stvari stoje, italijanski napadač Dijego Falćineli se neće vraćati u Ljutice Bogdana, s obzirom da mu je pozajmica sa srpskim šampionom istekla.

Ono što je za sada sigruno, jeste to da će Milan Pavkov i naredne sezone nositi crveno-beli dres, a tu je i mladi Nikola Krstović koji je u žižu javnosti dospeo nakon finala Kupa.

PROČITAJTE JOŠ: NAJGORE JE PROŠLO: Erisken se konačno oglasio – sinoć je bio na ivici života i smrti, a evo kakvo mu je sada stanje!

Mladi golgeter ističe da ga nikakve druge opcije ne zanimaju, osim ostanka na ‘Marakani’.

– Ništa ne znam o odlasku, ni sa kim se nisam čuo, niti me je neko kontaktirao. Želim da u Zvezdi nastavim gde sam stao i da se na pripreme nametnem za mesto u timu sledeće sezone. Nijedan drugi klub me ne zanima. Ništa ne bi promenila ni inostrana ponuda. Želim da ostanem na Marakani – izjavio je 21-godišnji Krstović za ‘Žurnal’.

Videćemo da li će Krstović uspeti da izbori za svoje mesto u timu, s obzirom da se očekuju nova pojačanja u napadu Crvene zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter