0
Evropske lige

FOTO: Herrelandsholdet

NAJGORE JE PROŠLO: Erisken se konačno oglasio – sinoć je bio na ivici života i smrti, a evo kakvo mu je sada stanje!

Objavljeno: 13.06.21 u 12:13

Juče je ceo svet ostao u šoku kada je video stravičan pad Kristijana Eriksena.

Fudbalski reprezentativac Danske je na svu sreću sada dobro, potpuno je svestan i pozdravlja sve koji su juče bili uz njega, saigrače, prijatelje kao i ceo fudbalski svet.

Eriksen je bio na ivici života i smrti, a dan kasnije stiže i najnovija poruka FS Danske koji se oglasio nakon što je sa fudbalerom obavljen razgovor.

– Ovog jutra smo pričali sa Kristijanom Eriksenom koji je poslao svoje pozdrave saigračima. Njegovo stanje je stabilno i ostaje u bolnici na daljim ispitivanjima. Tim i stručni štab nacionalnog tima su dobili kriznu pomoć i nastaviće da budu tu jedni za druge nakon onoga što se desilo juče. Hteli bismo svima da zahvalimo na toplim pozdravima Kristijanu Eriksenu od navijača, igrača, kraljevske porodice, Danske, Engleske… – navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Danske.

PROČITAJTE JOŠ: BORJANOVA SJAJNA PARTIJA: Kanadu odveo do pobede, pa se oporavljao tokom leta avionom!

Podsetimo, momenat koji je potpuno šokirao sve, desio se u samoj završnici prvog poluvremena kada je Eriksen ostao nepomično da leži na travi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter