0
Košarka

DRAMA NEVIĐENIH RAZMERA KOD TRINKIJERIJA: Igrač Bajerna doživeo moždani udar, klub ćutao danima!

Objavljeno: 13.06.21 u 13:32

Košarkaš Bajerna iz Minhena Paul Zipser doživeo je moždani udar.

Nemački reprezentativac je nakon moždanog udara operisan u najvećoj tajnosti, a kako tvrde nemački mediji, to se dogodilo protekle srede.

– Paul se oporavlja u datim okolnostima, to je sve što možemo reći o njegovom stanju. Takođe, molimo i javnost i navijače da poštuju privatnost košarkaša i njegove porodice – rekao je portparol Bajerna Andreas Burkert.

Paul je hospitalizovan odmah nakon što se požalio na vrtoglavicu i poremećaje u koordinaciji pokreta, a nakon neuroloških pregleda, otkriveno je da ima cerebralnu hemoragiju.

PROČITAJTE JOŠ: NAJGORE JE PROŠLO: Erisken se konačno oglasio – sinoć je bio na ivici života i smrti, a evo kakvo mu je sada stanje!

Za Bajern sezona još nije završena, u toku je finalna serija nemačkog plej-ofa u kojoj velikan iz Minhena trenutno gubi sa 2:1 protiv Albe, ali sada je mnogo važnije od rezultata da Cipser bude dobro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter