0
Fudbal

FOTO: Twitter screenshot

VELIKO IZNENAĐENJE: Finska savladala domaću selekciju! (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.21 u 21:55

Završena je utakmica u Kopenhagenu!

Danska je na ‘Parken’ stadionu ugostila Finsku u okviru 1. kola grupne faze Evropskog prvenstva u fudbalu. Utakmica u Kopenhagenu je završena rezultatom 0:1.

Kompletan sportski događaj je ostao u senci zbog situacije sa Kristijanom Eriksenom. Danski fudbaler je kolabirao tokom meča i lekari su se dugo borili za njegov život na terenu. Iskusni vezista se sada nalazi u bolnici i njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

Meč je nastavljen nakon dugog prekida, a gosti su stigli do važnog trijumfa.

Jedini pogodak na meču delo je Džoela Pohjanpala. Napadač Uniona iz Berlina je savladao golmana Danske u u 60. minutu utakmice. Finci su tada stvorili prvu priliku na meču i Kasper Šmajhel nije uspeo da reaguje na adekvatan način.

PROČITAJTE JOŠ: JOVANOVIĆ PRED ODLUČUJUĆI MEČ: ‘Odbrana i kontrola skoka će rešiti pitanje pobednika’

Domaćin je veliku priliku za izjednačenje propustio već u 74. minutu. Glavni arbitar Majk Tejlor je pokazao na belu tačku. Odgovornost je preuzeo Hejbjerg. Fudbaler Totenhema je šutirao na veoma loš način i to je bio lak posao za golmana Finske. Hradecki je još jednom pokazao kvalitet koji poseduje.

U grupi B se osim Danske i Finske nalaze Belgija i Rusija. Utakmica između ove dve ekipe se trenutno igra u Sankt Peterburgu, a Belgija vodi rezultatom 2:0. Trenutno je poluvreme, a golove su postigli Lukaku u 10. i Menije u 34. minutu igre.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter