0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

ISTORIJSKI TRENUTAK: Ovo je prvi pogodak u istoriji Evropskog prvenstva koji je VAR poništio (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.21 u 20:53

Zanimljiv momenat na terenu u Azerbejdžanu!

Kompletirano je prvo kolu grupe A na Evropskom prvenstvu. Švajcarska i Vels su ‘podelili plen’, a utakmica u Bakuu je završena rezultatom 1:1.

Vels je uspeo da iznenadi ekipu koju sa klupe predvodi Vladimir Petković i izabranici trenera Pejdža su došli do važnog boda.

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO JE GOTOVO: Poznat novi trener Totenhema!

Švajcarska je stigla do prednosti pogotkom Embola u 51. minutu igre. Snažni golgeter je na fenomenalan način zatresao protivničku mrežu.

Selektor Pejdž je odlično motivisao svoje igrače i situacija na terenu se promenila. Vels je preuzeo inicijativu i vezali su nekoliko dobrih šansi.

Publika je uživala u odličnom meču, a velika borba je obeležila duel u Azerbejdžanu. Do izjednačenja je došlo golom Kifera Mura u 74. minutu.

Izabranici selektora Petkovića nisu želeli da ostanu bez dva boda. Švajcarska je hrabro napala, a Mario Gavranović je zamenio Harisa Seferovića u 84. minutu. Napadač Dinama je uneo potrebnu energiju na teren i brzo je stvorio nekoliko kvalitetnih prilika.

Gavranović je zatresao mrežu Velsa u 85. minutu, ali je on poništen nakon rekacije iz VAR sobe. To je upravo prvi pogodak u istoriji EP-a koji je VAR poništio.

https://youtu.be/lS3Sb0d4jCs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter