0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

VELIKO POJAČANJE ZA CRVENU ZVEZDU: Ofanzivac potpisao ugovor do 2024. godine!

Objavljeno: 10.06.21 u 13:44

‘Desetka’ crveno-belih je spremna za nove izazove!

Aktuelni šampion Srbije je produžio saradnju sa svojim najboljim fudbalerom. Aleksandar Katai je potpisao ugovor do leta 2024. godine.

Postojeći ugovor sjajnog napadača je isticao krajem juna 2022. godine, a crveno-beli nisu želeli da rizikuju i uspeli su u nameri da zadrže popularnog ‘Magika’ na stadionu ‘Rajko Mitić’.

FOTO: FK Crvena zvezda

Dugo se pričalo o potencijalnom odlasku Aleksandra Kataija, ali nekadašnji fudbaler Olimpijakosa je navodno odbio ponude iz Saudijske Arabije.

PROČITAJTE JOŠ: JOKIĆ SE NE PREDAJE: ‘U svakom meču moram biti na vrhunskom nivou! Nisam odustao, ne možeš da spustiš ruke’

Reprezentativac Srbije je miljenik navijača Crvene zvezde. Katai je opravdao ulogu lidera ekipe i ponovio je sjajne partije iz prvog mandata u crveno-belom dresu.

Detalji ugovora još uvek nisu poznati, a Aleksandar će navodno u naredne tri godine zarađivati 600.000 evra po sezoni. Ova cifra je maksimum koji klub u ovom trenutku može da izdvoji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter