0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot/DenverNuggets

JOKIĆ SE NE PREDAJE: ‘U svakom meču moram biti na vrhunskom nivou! Nisam odustao, ne možeš da spustiš ruke’

Objavljeno: 10.06.21 u 12:21

Srpski košarkaš nije zadovoljan igrom svoje ekipe.

Finiks Sansi su ostvarili još jednu pobedu pred svojim navijačima. Denver nije uspeo da zaustavi sjajnu ekipu koju su predvodili Buker i Kris Pol. Utakmica je završena rezultatom 123:98 i Finiks sada ima dve pobede prednosti (2:0) u drugoj rundi plej-ofa.

Nakon utakmice oglasio se Nikola Jokić.

-Nadigrali su nas i bili su mnogo bolji tim, bili su agresivni, šutirali su dobro i imali otvorene igrače, imali su dosta dobrih ofanzivnih skokova. Bili su bolji tim – rekao je Jokić.

Reprezentativac Srbije je ponovo bio najkorisniji akter na utakmici. Popularni ‘Džoker’ je meč završio sa 24 poena, 13 uhvaćenih lopti i šest asistencija.

-Moram da budem na vrhunskom nivou u svakom meču, nije to nešto što mogu da biram da li će se desiti, ali moram da budem lider ekipe – istakao je Nikola.

PROČITAJTE JOŠ: POPOVIĆ I AL DANHANI U POHODU NA TITULU: Pripreme možda budu na Zlatiboru, već sklapamo tim, stranci su ključ!

Kris Pol je ponovo odigrao sjajn meč. Iskusni Amerikanac je postigao 17 poena uz 15 uspešnih dodavanja.

-On to radi godinama, pametan je igrač i uzima sve što umu se pruža na terenu, nalazi igrače za lake šuteve, kao na treningu. Pravili smo i greške, dobro su čitali igru. Govorili smo na Ol staru, on stvarno ima košarkaški način razmišljanja i sve prati i skautira, zna sve o rivalu.

Sledeći meč se igra u Koloradu.

-Ne mislim da će se momci predati. Ne možeš da spustiš ruke, podići ćemo ruke, podići ćemo glavu. Ja nisam odustao – zaključio je MVP NBA lige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter