0
AdmiralBet ABA Liga

TRINKIJERI IMA PLAN DA POTPUNO UNIŠTI PARTIZAN: Crno-bele napušta najbolji košarkaš, ‘parnom valjku’ ni dinar obeštećenja!

Objavljeno: 09.06.21 u 15:35

Kako stvari stoje, Partizan će vrlo uskoro ostati bez jednog od najboljih košarkaša.

Košarkaški klub Partizan iza sebe ima katastrofalnu sezonu, a jedina svetla tačka među crno-belima jeste Ognjen Jaramaz, koji je uprkos svemu, pružao sjajne partije.

On je zapao za oko čelnicima Bajerna, koji imaju želju da ga dovedu u svoje redove, i da zajedno sa njim naredne sezone napadnu Evroligu.

PROČITAJTE JOŠ: HOTSPORT SAZNAJE: Pre sedam dana je napustio Humsku, a sada ima novi klub – presudila je njegova želja da sarađuje baš sa ovim čovekom!

Minhenskog velikana sa klupe predvodi nekadašnji trener Partizana, Andrea Trinkijeri. Pošto crno-beli prošlog leta nisu produžili ugovor sa Jaramazom, on iz kluba odlazi bez ikakvog obeštećenja.

Saradnja će biti ozvaničena čim Bajern završi sezonu finalnom serijom sa Albom, koja počinje večeras.

Jaramaz se ove sezone mučio sa povredama, prvo mu je nastradala šaka, a potom i kolonu. Uprkos tome, on je uspeo da u Jadranskoj ligi u proseku beleži 12 poena i 3,8 asistencija po meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter