0
Evropske lige

NE MOŽE BITI ORIGINALNIJE: Pogledajte kako je Lacio predstavio novog trenera – jedna cigareta je otkrila sve! (FOTO)

Objavljeno: 09.06.21 u 15:03

Sada je i zvanično, Mauricio Sari je novi trener italijanskog velikana, Lacija.

Ovu vest objavio je rimski klub na svom Tviter profilu, i to na veoma originalan način. Naime, oni su sakrili ime novog stratega, ali ga je odala cigara, pošto je poznato da je Sari veliki nikotinski zavisnik.

Sari je sa novim klubom potpisao dvogodišnji ugovor, a po sezoni će zaraditi 3.000.000 evra. Tu nije kraj, on će moći da inkasira još milion evra, ukoliko klub iz Rima na kraju sezone obezbedi učešće u Ligi šampiona.

Na klupu Lacija iskusni stručnjak zamenio je Simonea Inzagija koji je preuzeo Inter, prethodnih godinu dana nije imao klub, ali je bio na platnom spisku Juventusa s kojim je prošle sezone osvojio titulu.

PROČITAJTE JOŠ: HOTSPORT SAZNAJE: Pre sedam dana je napustio Humsku, a sada ima novi klub – presudila je njegova želja da sarađuje baš sa ovim čovekom!

Mauricio je od sezone 2015/16 do 2017/18 doneo Napoliju dva zvanja vicešampiona Italije i jedno treće mesto u Seriji A kao i standardne nastupe u najelitnijem fudbalskom takmičenju u Evropi.

Proslavljeni defanzivac Lacija Alesandro Nesta ističe da je italijanski gigant napravio sjajan potez.

– Mislim da je sa odlaskom Inzagija ostala rupa. Međutim, Roma je uzela Murinja, a Lacio Sarija. Mislim da je to odličan odgovor gradskom rivalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter