0
Košarka

I ON MU JE ČESTITAO: Predsednik Srbije ne krije oduševljenje zbog Jokića – ‘Najbolji si među najjačima’

Objavljeno: 09.06.21 u 14:49

Cela Srbija je ponosna na Nikolu Jokića.

Ono što se dugo očekivalo, sinoć se desilo. Srpski reprezentativac Nikola Jokić je pokorio najjaču košarkašku ligu na svetu, i potpuno zasluženo dobio MVP priznanje.

Njegove asistencije su prava magija, a mnogo puta je pokazao da ume da poentira iz gotovo nemogućih situacija, i baš zbog toga je ovo priznanje njemu pripalo.

PROČITAJTE JOŠ: SVI SU ČEKALI DA SE ON OGLASI: Čovek koji je otrkio Jokića je posebno pohvalio jednog čoveka – ‘Bez njega ništa od ovoga ne bi bilo’

Dan posle, na račun Jokića čestitke stižu sa svih strana, a priliku da mu čestita iskoristio je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji mu je poželeo da što duže ostane na tronu najboljih košarkaša.

– Najsrdačnije Vam čestitam na tituli MVP-a! Ponosni smo na Vas i na ogroman trud, upornost i borbenost koju ste pokazali u svakoj utakmici, a Vaš uspeh proslavljamo zato što ste uspeli da budete najbolji među najjačima. Neka ovo Vaše prestižno priznanje bude podstrek za sve mlade talente Srbije koji će vratiti zlatni sjaj naše košarke i mesto koje joj i pripada u svetu ovog izuzetnog sporta. Želim Vam da ostanete na tronu najboljih košarkaša i da nove generacije slede Vaš primer, u nadi da ćete, kako u Vašem Somboru, tako i u celoj Srbiji, uspeti novim generacijama da prenesete svoja znanja i iskustva – navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Jokić iza sebe ima nestvarnu sezonu, na 72 utakmice, prosečno je beležio 26,4 poena, 10,8 skokova i 8,3 asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter