0
Evropske lige

FOTO: @Tranzonsport Twitter/ screenshot

SPEKTAKULARNO PREDSTAVLJANJE: Čuveni vezista stigao u Tursku! Na glavi šlem, a u ruci mač! (VIDEO)

Objavljeno: 08.06.21 u 21:30

Ugovor je potpisan!

Nekadašnji kapiten Napolija je stigao u Trabzon. Marek Hamšik je novi fudbaler ekipe iz Turske. Nakon šestomesečne epizode u Geteborgu, iskusni vezista je odlučio da napravi novi korak u bogatoj karijeri.

Čuveni reprezentativac Slovačke je sa ekipom iz Turske potpisao ugovor do leta 2022. godine. Turci su se potrudili da predstavljanje izgleda fenomenalno. Marek je bio u ulozi pravog gladijatora, a taj nadimak ga odlično opisuje tokom igre.

PROČITAJTE JOŠ: BRAZILCI SIGURNI U BEOGRADU: Orlići poraženi na stadionu ‘Rajko Mitić’! (VIDEO)

Hamšik je na teren izašao sa mačem u ruci i šlemom na glavi. Navijači poznatog kluba iz Turske, kao i brojni ljubitelji fudbala su sa oduševljenjem reagovali na ovaj zanimljiv video snimak.

Marek je tokom karijere nastupao za Slovan iz Bratislave, Brešu, Napoli , Dalijan iz Kine i Geteborg iz kojeg je stigao u Trabzon.

Nema sumnje da će vezista, koji je stigao bez obeštećenja, biti veliko pojačanje za klub koji se takmiči u Superligi Turske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter