0
Evroliga

FOTO: Euroleague

NEOČEKIVAN PREOKRET: Micić ne ide u NBA, dobio ponudu jednog od najboljih evropskih timova!?

Objavljeno: 08.06.21 u 19:52

Srpski plejmejker je imao sezonu iz snova…

Nakon što je procurila informacija da bi Igor Kokoškov mogao da bude smenjen sa klupe Fenerbahče, a da umesto njega dođe bivši trener Partizana, nastavljaju se priče o velikoj rekonstrukciji Fenera za narednu sezeonu.

Klub iz Istanbula ima najveću moguću želju za evropske uslove, a turski mediji su preneli da ‘kanarinci’ po svaku cenu žele da angažuju Vasilija Micića iz Efesa.

Isti izvor dodaje da su preduzeti konkretni koraci, te da je uspostavljen kontakt s agentom igrača Miodragom Ražnatovićem, ali da nije poznato kakav je njegov odgovor.

Iza srpskog pleja je sezona iz snova, u kojoj je poslednji trofej osvojio u prvenstvu turske, gde je u finalu njegov Efes s 3:0 pobedio upravo Fenerbahče. Takođe, spekuliše se da bi MVP regularnog dela i Fajnl-fora Evrolige mogao da nastavi karijeru u NBA, gde na njega polaže pravo Oklahoma Siti Tander.

Takođe, u svojim redovima ga žele Čikago Bulsi, a ostaje da se vidi kakva će njegova odluka biti, a ako kaže ‘da’ Feneru, tamo ga čeka saigrač iz nacionalnog tima, Marko Gudurić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter