0
ATP

FOTO: YouTube screenshot

NADAL ŠOKIRAO NOVINARE: Evo razloga zbog kojeg Španac nije gledao Novakov meč

Objavljeno: 08.06.21 u 20:21

Rafael je izjavom iznenadio mnoge!

U Parizu je u toku Otvoreno prvenstvo Francuske. Čuveni Rafael Nadal će u četvrtfinalu igrati protiv Argentinca Dijega Švarcmana. Potencijalni protivnici u polufinalu Rolan Garosa su najbolji teniser sveta Novak Đoković i upravo Nadal.

‘Prvi reket sveta’ je u ponedeljak nakon pet setova borbe savladao mladog Italijana Lorenca Musetija, a Nadal je na konferenciji za štampu imao interesantan komentar. Španac je rekao da Novakov duel nije mogao da isprati iz razloga jer je uživao u društvenoj igri.

Ovakva izjava je iznenadila novinare, pogotvo što svi željno očekuju njihov novi okršaj.Rafa očigledno nije želeo da analizira Novakovu igru na ovogodišnjem turniru.  Nole će u četvrtfinalu igrati protiv Beretnija koji je preskočio četvrtu rundu zbog povrede Rodžera Federera.

PROČITAJTE JOŠ: NEOČEKIVAN PREOKRET: Micić ne ide u NBA, dobio ponudu jednog od najboljih evropskih timova!?

-Nisam mogao da vidim mnogo od Đokovićevog meča jer sam igrao ‘Ne ljuti se, čoveče’. Ispratio sam samo od 4:4 u drugom setu dok Museti nije dobio taj-brejk – istakao je Rafael Nadal nakon pobede nad Janikom Sinerom u osmnini finala čuvenog turnira u glavnom gradu Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter