2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

HOĆE LI CRNO-BELI ISKORISTITI ŠANSU: Napadač koji ne krije da je vatreni partizanovac je slobodan u izboru nove sredine!

Objavljeno: 08.06.21 u 15:34

Crnogorski reprezentativac Luka Đorđević od danas je zvanično slobodan igrač.

Lokomotiva iz Moskve je raskinula ugovor sa sjajnim napadačem, tako da je on od danas slobodan u izboru nove sredine.

Đorđević je dres Lokomotive obukao 2019. godine, kada je u redove moskovskog velikana stigao iz Zenita. U Sankt Peterburgu se nije pokazao, ali je zato na pozajmici u Arsenalu iz Tule postigao čak 16 golova.

PROČITAJTE JOŠ: SPREMA SE ŽESTOK UDAR NA PARTIZAN: Vuletić na Vidovdan pravi veliki miting – cilj je jasan, da celo rukovodstvo podnese ostavku!

Pominje se da bi Luka mogao da stigne u Humsku ulicu, prvo zato što je slobodan igrač, a nije ni tajna da je on veliki navijač Partizana.

– San mi je odlazak na veliko takmičenje sa reprezentacijom, osvajanje Lige šampiona i igranje u Partizanu. Za Beograđane navijam od rođenja i to je ušlo u krv, a voleo bih naravno da jednog dana dobijem tu privilegiju da nosim crno-beli dres – rekao je Luka Đorđević.

S obzirom da ekipa iz Humske kuburi sa napadačima, ne bi bilo iznenađujuće da Luku uskoro vidimo u crno-belom dresu!

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter