18
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

SPREMA SE ŽESTOK UDAR NA PARTIZAN: Vuletić na Vidovdan pravi veliki miting – cilj je jasan, da celo rukovodstvo podnese ostavku!

Objavljeno: 08.06.21 u 13:16

Doskorašnji funkcioner Partizana Vladimir Vuletić osnivač je pokreta ‘Crno na belo’.

On uveliko sprema protest protiv fudbalskog kluba Partizan, a sada je konačno poznat datum kada će se miting održati.

Vuletić je saopštio da je miting zakazan za 28. jun, na Vidovdan. On ispred sebe ima jedan cilj, a to je da kompletna uprava FK i JSD Partizan podnese ostavku.

– Šaljem poruku upravi FK Partizan u ime svih nas i crno-bele jsvnosti – od ponedeljka počinje potpisivanje peticije koja će imati samo jedan zahtev, a to je da cela uprava i cela skupština Fudbalskog kluba i JSD Partizan podnese najhitnije stavku. Svi komplet. Zatim, na Vidovdan, 28. juna, pokret Crno na belo poziva celu Srbiju da se okupimo ispred stadiona Partizana na velikom protesnom mitingu kojim ćemo upravi i JSD i FK da damo crveni karton – rekao je Vuletić na promociji pokreta u Apatinu.

PROČITAJTE JOŠ: PLJUŠTE KAZNE NA SVE STRANE: KK Partizan će zbog Grobara morati da plati više od dve hiljade evra!

Vuletić poziva sve legende Partizana da se pojave na mitingu, i kako on kaže, da odbrane instituciju.

– Taj crveni karton biće predaja naše peticije koja kreće od ponedeljka i koju ćete svi moći da potpišete. Daćemo im dve nedelje da svi podnesu ostavke. Ukoliko to ne učine, obavestićemo vas o našim daljim koracima koji će da budu radikalniji. Dakle, veliki protestni skup zakazujemo na Vidovdan. Pozivam sve Partizanove legende i kome god je Partizan na srcu da se pojavi i odbrani instituciju jer nećemo imati šta da branimo ako sada budeo ćutali. Da vidimo ko je vera, a ko nevera. Na Vidovdan će da se vide svi tragovi, kao na snegu.

 

0
0

18 Komentara

  1. Vidi ove botove SNS sekte svi na proteste i da onog smecara Vucica srusimo.
    Ciganijo smrdite u vasem dvoristu ako Terzic i Covic nisu u zatvoru i ako je madjija Terzic. na interpolovoj poternici nece ni profa.
    Vucicu pederu odzvanjace ce na svakoj tekmi Partizana UPRAVA NAPOLJE MARS IZ PARTIZANA Stanojebvica isto marsirati napolje Vucicev trener.
    Partizan je estetika ljubav postenje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Siguran sam da Vuletic nije mesetario po Partizanu , ili pravio materijalnu stetu i nezakonite radnje. Duboko sam ubedjen da bi FK Partizan bolje funkcionisao sa njim nego sa Vucelicem i Vazurom. Da li je Vuletic bio u „poslovnim odnosima“ sa uhapsenim vodjama „navijaca“ ne znam? . To mora da zna drzava i da sankcionise , ako tako nesto postoji. To sto ga nazivaju pedofilom, bez zvanicnih dokaza, za mene je nepristojno..Ako tako nesto postoji , onda je to anomalija i kao takvog ga treba tretirati.

    0
    0
    Odgovori
    • Dok je bio u klubu cutao je sad se pravi pametan.. Isti si kur.. kao i ovi ostali.. Dalje od Partizana.. Grobari

      0
      0
      Odgovori
    • Imam ja vise navijackog staza nego ti godina i kada bih tebe poslusao ja ili bilo ko drugi mi bi bili ludaci. Zato putuj igumane u corku I ne misli o Partizanu.

      0
      0
      Odgovori
  3. Cekaj, zar nije taj isti bio sa svima njima zajedno do juce, a sad kao protestuje protiv njih? Samo, nema mu bunkerasa da mu podrze miting.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter