0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

POTEZI MILOŠA DEGENEKA SU HIT NA INTERNETU: Majstorija na treningu reprezentacije! (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.21 u 09:54

Defanzivac retko pokazuje svoje šutersko umeće!

Klupska sezona je završena i fudbaleri su sada posvećeni nacionalnim timovima. Miloš Degenek nosi dres Australije, a sada se u Aziji odigravaju kvalifikacije za odlazak na Svetsko prvenstvo 2022. godine.

Defanzivac Crvene zvezde je objavio video snimak na svom Tviter nalogu, a on je veoma brzo postao hit na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:TRANSFER BOMBA, KOJA SAMO ŠTO NE EKSPLODIRA: Mančester dovodi pojačanje za napad na titulu, najskuplje u istoriji kluba! 

Nismo često imali priliku da gledamo Degeneka kako šutira sa distance. Nekadašnji fudbaler Al Hilala je na treningu tri puta uzastopno zatresao mrežu udarcima sa oko 20 metara. Ovaj podatak ne bi  imao toliki značaj da se ne radi o izuzetno preciznim šutevima.

Saigrači iskusnog defanzivca su bili oduševljeni. Čudno je da Miloš nikada nije izvodio prekide u ekipi aktuelnog šampiona Srbije. Konkurencija je velika, ali deluje da Degenek ima šta da pokaže.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter