0
Evropske lige

TRANSFER BOMBA, KOJA SAMO ŠTO NE EKSPLODIRA: Mančester dovodi pojačanje za napad na titulu, najskuplje u istoriji kluba!

Objavljeno: 06.06.21 u 10:47

Veliko pojačanje…

Supertalentovani, 20-godišnji fudbaler Džejdon Sančo nalazi se blizu prelaska u Mančester junajted, objavio je britanski ‘Miror’.

Dobro obavešteni novinar ovog lista Sajmon Malok navodi da će Crven đavoli uštedeti čak 30 miliona evra, godinu dana otkako su ozbiljno krenuli u akciju dovođenja jednog od najboljih fudbalera Borusije iz Dortmunda.

Naime, nemački klub je prošlog leta uporno odbijao sve ponude i nije želeo da spusti cenu ispod zacrtanih 120 miliona evra, ali nije bilo kluba koji je to želeo da plati. Međutim, finainsijka kriza prouzrokovana pandemijom koronavirusa uticala je na pad cene. Kako navodi pomenuti list, igrač je već prihvatio uslove Mančester Junajteda i ostalo je još samo da se klubovi zvanično dogovore oko obeštećenja od 90 miliona evra koliko Borusija traži.

FOTO: Twitter screenshot

Krilni napadač Engleske nije blistao u prvom delu nedavno završene sezone, najviše zbog povrede, ali je zato u drugom delu, posle Nove godine, postigao 13 golova i bio jedan od najboljih u redovima Borusije.

Podsetimo, Sančo je u Borusiju stigao 2017. godine kao tinejdžer iz Mančester sitija za osam miliona evra, a sada će postati i najskuplji fudbaler u istoriji Mančester Junajteda. Naime, obeštećenje koje će biti plažćeno za njega jke nešto veće od onog koje su na ‘Old Trafordu’ svojevremeno izdvojili za kupovinu defanzivca Harija Megvajera iz Lestera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter