0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

ITALIJANI NAŠLI ZAMENU: Poznati stručnjak stiže u Rim!

Objavljeno: 07.06.21 u 09:32

Zamena za Inzagija je spremna!

Mauricio Sari je veoma blizu dolaska na stadion ‘Olimpiko’! Uprava Lacija vidi Sarija kao idealno rešenje za naslednika Simonea Inzagija.

Doskorašnji trener Lacija se seli u Inter i klub je morao brzo da reaguje.

Već dugo se prića o tome gde bi nekadašnji trener Juventusa mogao da nastavi karijeru. Kao potencijalni klubovi pominjali su se Napoli, Fiorentina i Fenerbahče.

PROČITAJTE JOŠ: BORJAN SE NA VEOMA DIRLJIV NAČIN OPROSTIO OD MILUNOVIĆA: Kapiten Zvezde poželeo sreću bivšem saigraču – zbog ove stvari mu je posebno zahvalan! (FOTO)

Tamošnji mediji demantuju dosadašnja saznanja evropskih novinara. Italijani tvrde da je dogovor već skoro postignut, ali videćemo šta će se dešavati u narednim danima.

Sari je trenerskim poslom počeo da se bavi davne 1990. godine. U svojoj bogatoj karijeri Italijan je promenio veliki broj klubova. Među ekipama u kojima je radio ističu se Empoli, Juventus, Verona, Napoli i Čelsi.

Zanimljivo je da iskusni stručnjak nikada nije nastupao na profesionalnom nivou tokom igračke karijere. Trener rođen 1959. godine je igrao na poziciji štopera na amaterskom nivou, a radio je i u banci.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter