0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

BORJAN SE NA VEOMA DIRLJIV NAČIN OPROSTIO OD MILUNOVIĆA: Kapiten Zvezde poželeo sreću bivšem saigraču – zbog ove stvari mu je posebno zahvalan! (FOTO)

Objavljeno: 06.06.21 u 13:18

Dugo se čekalo da se vidi kakva će biti sudbina Nemanje Milunovića.

Od ranije je bilo poznato da pouzdanom defanzicu ovog leta ističe saradnja sa crveno-belima, a kako nije dogovorio nastavak saradnje odlučio je da karijeru nastavi u inostranstvu.

Iskusni Čačanin je juče predstavljen kao novo pojačanje turske Alanje, a ugovor je potpisan na dve godine.

PROČITAJTE JOŠ: UPOZORIO JE NA VREME: Vidić bez dlake na jeziku o srpskom fudbalu – ‘Samo da Zvezda ne prođe kao OFK Beograd’

Od sad već bivšeg saigrača, oprostio se i kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan.

– Brate moj, želim ti puno sreće u novom klubu. Nedostajaćeš mnogo, kako na terenu tako i u svlačionici. Bila je čast i privilegija deliti svlačionicu s tobom. Hvala na svemu što si učinio za našu Crvenu zvezdu – napisao je Borjan na Instagramu.

FOTO: Instagram/Screenshot

Podsetimo, Milunović je u Crvenu zvezdu stigao u januaru 2019. godine iz Bate Borisova kao slobodan igrač i od tada se ustalio u poslednjoj liniji tima.

U karijeri je nastupao još za Mladost iz Lučana i Borac iz Čačka u kom je inače i ponikao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter