1
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

PLATI PA SE KLATI: Voša poslala jasnu poruku Partizanu, crno-beli će morati da odreše kesu ukoliko žele da dovedu njihovog najboljeg igrača!

Objavljeno: 06.06.21 u 14:27

Prvo pojačanje Partizana za narednu sezonu je Siniša Saničanin, nekadašnji igrač Vojvodine.

‘Parni valjak’ ne želi da se na ovome zaustavi, pošto se na radaru crno-belih našao još jedan fudbaler novosadske ‘stare dame’, Miljan Vukadinović.

Prve fudbalske korake, Vukadinović je napravio u Hajduku sa Liona, a nosio je dres Zemuna i Napretka. U Vojvodinu je stigao u januaru prošle godine i vrlo brzo postao je jedan od ključnih igrača ‘stare dame’.

Protekle sezone, na 34 utakmice, postigao je 11 golova uz pet asistencija.

Sportski direktor crveno-belih Ljubiša Dunđerski poslao je jasnu poruku Partizanu po pitanju njihovog najboljeg igrača.

– Lepo je što su naši igrači zanimljivi drugim ekipama, ali će klubovi morati da nam se zvanično obrate ukoliko žele da ih angažuju – počeo je Dunđerski za ‘Sportski žurnal’.

PROČITAJTE JOŠ: CRNO-BELI OSTAJU BEZ JOŠ JEDNOG DEFANZIVCA: ‘Nestašni dečko’ ponuđen Pantinaikosu, sada se čeka grčki klub!

Dunđerski ističe da je Vojvodina spremna razgovara sa crno-belima.

– Vukadinović ima važeći ugovor i vidimo ga kao jednog od nosilaca naše igre u narednoj sezoni. Samim tim, za njega postoji i odgovarajuća otkupna cena u slučaju da želi da promeni sredinu i sasvim je sigurno da od toga nećemo odustajati – poručio je Ljubiša Dunđerski.

0
0

1 Komentara

  1. Gde je otislo novinarstvo kakav seljacki naslov.
    Tekst ne zelim ni da citam.
    Srbijo majku ti j…m kad dopustas ovakvim kvazi novinarima da brukaju NOVINARSTVO.
    PLATI PA SE KLATI.
    Sta reci ,a ne zaplakati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter