0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

CRNO-BELI OSTAJU BEZ JOŠ JEDNOG DEFANZIVCA: ‘Nestašni dečko’ ponuđen Pantinaikosu, sada se čeka grčki klub!

Objavljeno: 06.06.21 u 11:53

Rastanak bi mogao da se desi uskoro…

Defanzivac Partizana Maki Banjak uskoro bi mogao da napusti ovaj klub, a kako prenose grčki mediji, već je ponuđen Panatinaikosu.

Kako navodi tamšnji ‘Novasports’, Banjak je predložen kao igrač za ‘zelene’, koji bi mogao da bude adekvatna opcija za poslednju liniju ovog kluba za narednu sezonu, a uz njega je opcija Ali Mohamed.

Preostaje da se vidi za koju sumu bi ga pustio Partizan i koliko bi grčki, ili bilo koji drugi klub, bio spreman da plati, a prema specijalizovanom sajtu ‘Transfermakrt’ on vredi oko 1.3 miliona evra.

FOTO: Tanja Sajković

Trener Aleksandar Stanojević u poslednje vreme nije računao na Banjaka, iako je ovaj bio deo startne postave, ali su ga kiksevi iz nje ‘istisnuli’. Potom je došlo i do kršenja discipline, tokom večitog derbija, zbog kog će najverovatnije ostati precrtan kod aktuelnog trenera.

Momak koji je do sada tri puta igrao za reprezentaciju Kameruna je među crno-bele stigao iz Olimpije za pola miliona evra, koji su kasnije ‘prebijeni’ na 250.000 transferom Đorđa Ivanovića u slovenački klub, u protekloj sezoni je odigrao 18 mečeva za crno-bele u svim takmičenjima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter