3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NA POMOLU VELIKA TRAMPA: Zvezda ne odustaje od želje da ga dovede – Kanga odlazi, a ljubimac Delija dolazi!

Objavljeno: 06.06.21 u 13:43

Sprema li se velika trampa?

Prema pisanju grčkih medija, Crvena zvezda je spremna za veliku trampu. Naime, crveno-beli bi želeli da Gelora Kangu ponude ekipi AEK-a, u zamenu za nekadašnjeg igrača ekipe sa ‘Marakane’, Nenada Krstičića.

Već nekoliko nedelja je ovaj vezista označen kao jedan od najvećih potencijalnih Zvezdinih pojačanja pred narednu sezonu.

Ovaj transfer je zakočio Vladan Milojević, koji je trenutno šef stručnog štaba tima iz Atine. Sjajni stručnjak ne krije da izuzetno ceni bišeg fudbalera crveno-belih.

PROČITAJTE JOŠ: UPOZORIO JE NA VREME: Vidić bez dlake na jeziku o srpskom fudbalu – ‘Samo da Zvezda ne prođe kao OFK Beograd’

Međutim, grčki mediji navode da je Zvezda spremna da ponudi Gabonca, koji ima još dve godine ugovora u Beogradu, a da ujedno obezbedi i potpis svog nekadašnjeg igrača, koji je za kratko vreme kupio navijače na stadionu u Ljutice Bogdana.

FOTO: CRVENA ZVEZDA

Što se tiče Krstičića, nema sumnje da bi on voleo da se vrati na Marakanu, bio je na stadionu Crvene zvezde da posmatra finale Kupa Srbije, a zadovoljan je planom koji ima ovaj tim.

Podsetimo, Krstičić je dres Crvene zvezde nosio od 2017. do 2019. godine, i za to vreme je zabeležio 40 nastupa, a pet puta je zatresao mrežu.

0
0

3 Komentara

  1. Ovo je najveća prvoaprilska šala! Stvarnost za razliku od sentimentalne fanatazije je voma bolna! Zar neko u Zvezdi misli da u inostranim klubovima sede debili, pa će prihvatiti trampu a da za uzvrat dobiju izvesnog Kangu, tehnički i motoriči ograničenog igrača, sa veoma upitnim C.V.-ijem. Pa, neće niko da rizikuje i dovede ovakvog cirkusanta, poznatog po nedoličnom ponašanju. Zvezdi ostaje da Kangi ponudi prekid saradnje uz odrešene ruke, nešto slično kao i u slučaju Biaćija, kojega niko nije hteo! Nedavno sam na jednom sportskom portalu pročitao da Kangu traže iz Tibeta, Nepala i Butana. Mogu zamisliti što će se oni usrećiti sa Kangom kada počne da šalje povratne pasove! Bu-a-ha-ha-ha!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter