0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NEMA MNOGO VREMENA ZA ODMOR: Vošini prvotimci ‘pale motore’ – evo kada novosadska ‘Stara dama’ počinje pripreme za narednu sezonu!

Objavljeno: 05.06.21 u 10:03

Nakon kratke pauze i odmora, fudbaleri Vojvodine će sledeće nedelje početi pripreme za novu sezonu.

Podeljeni u dve grupe, Vošini prvotimci će u ponedeljak i utorak najpre odraditi neophodna lekarska testiranja, a prvi trening zakazan je za sredu u FC „Vujadin Boškov“ u Veterniku. Tačno vreme okupljanja i prvog treninga biće naknadno utvrđeno.

PROČITAJTE JOŠ: UMESTO U HUMSKU, MALO JE FALILO DA ODE U LJUTICE BOGDANA: Iliev otkrio zbog čega je Saničanin izabrao Partizan, iako ga je želela i Zvezda!

U narednoj sezoni, Vojvodina će sa novim šefom stručnog štaba Slavoljubom Đorđevićem učestvovati na tri fronta, pošto će se, osim u Super ligi i Kupu Srbije, takmičiti i u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

U tom novom UEFA takmičenju, Vojvodina će startovati od drugog kola kvalifikacija, čiji su mečevi zakazani za 22. i 29. jul, a ‘stara dama’ će ime svog rivala saznati na žrebu koji će se održati 16. juna u Nionu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter