0
Košarka

FOTO: KK Mega Soccerbet

MEGA UBEDLJIVO SAVLADALA PARTIZAN! KAZALON PREDVODIO EKIPU DO FINALA: Tri povrede u redovima crno-belih!

Objavljeno: 05.06.21 u 22:07

Težak kraj takmičenja za Partizan!

Ekipa Mege je savladala Partizan u okviru treće utakmice polufinalne serije košarkaške Superlige Srbije. Domaćin je rezultatom 82:68 slavio u odlučujućoj utakmici i tako obezbedio plasman u veliko finale.

Izabranici Vladimira Jovanovića će u borbi za titulu igrati protiv boljeg iz duela Crvena zvezda – Borac Čačak. Crveno-beli vode sa 1:0 u seriji.

U Beogradu je viđena velika borba, a pored velike pobede i sjajne igre domaće ekipe, utakmicu su obeležili i veoma teški momenti. Nažalost je došlo do povrede tri igrača crno-belih. U pitanju su Erik Mika, Markus Pejdž i Nemanja Dangubić.

PROČITAJTE JOŠ: NEMANJA VIDIĆ: ‘Političarima nije mesto na vodećim funkcijama u fudbalu! Ako Ljajić može da se kandiduje za predsednika FSS, mogu i ja za predsednika države’

Najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Malkom Kazalon. Odlični košarkaš Mege je meč završio sa 18 postignutih peona, dva skoka i jednom asistencijom. Sjajnog Francuza je pratio Marko Simonović. Reprezentativac Crne Gore je postigao 17 poena iz devet uhvaćenih lopti.

U ekipi Partizana istakao se Ognjen Jaramaz sa 19 poena, tri skoka i četiri uspešna dodavanja. Erik Mika je dodao 12 poena uz dva skoka.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter