0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

NEMANJA VIDIĆ: ‘Političarima nije mesto na vodećim funkcijama u fudbalu! Ako Ljajić može da se kandiduje za predsednika FSS, mogu i ja za predsednika države’

Objavljeno: 05.06.21 u 20:15

‘Postoje nagoveštaji da će biti samo jedan kandidat, možda baš on.’

Nekadašnji kapiten slavnog Mančester junajteda i reprezentativac Srbije Nemanja Vidić govorio je za Kurir o trenutnoj situaciji u srpskom fudbalu.

Mnogo stvari se promenilo od Nemanjinog prethodnog intervjua. Savez su napustili Slaviša Kokeza, Marko Pantelić i Vladimir Matijašević.

Legendarnog defanzivca veoma brine stanje u FSS i zabrinut je za budućnost u slučaju da ne dođe do značajnih promena.

PROČITAJTE JOŠ: OTKRIVENI SVI DETALJI TRANSFERA: Zvezda ostala praznih ruku, a Milunoviću ‘džak para’ od Turaka!

-To je interesantno i nije slučajno da političari Ljajić i Leković lobiraju za predsednika Saveza. Postoje čak nagoveštaji da će biti samo jedan kandidat, možda baš Ljajić. Ljudima koji se bave politikom nije mesto na vodećim funkcijama u srpskom fudbalu. Ako im njihove kolege političari dozvole da se kandiduju, onda mogu i ja da se kandidujem za predsednika države – istakao je Vidić u ekskluzivnom razgovoru za Kurir.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter