0
Fudbal

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

HAOS U TABORU HRVATSKE PRED EP: Jedan od najboljih igrača isprozivao selektora – ‘I seoske babe znaju šta igram!’

Objavljeno: 05.06.21 u 19:15

Kockasti se spremaju za nastup na Evropskom prvenstvu, a deluje da je atmsfera daleko od idealne.

Naime, velika bura podigla se u taboru Hrvatske pred sam početak kontinentalne smotre, a sukob je izbio na relaciji selektor Zlatko Dalić – napadač Andrej Kramarić.

Navodno, Dalić u špicu vidi napadača Dinama iz Zagreba Bruna Petkovića koji nije u najboljoj formi, zbog čega je izbio sukob s igračem Hofenhajma.

– Moju poziciju znaju čak i seoske babe, rekao je besno Kramarić.

Iskusni napadač je bio vidno nezadovoljan nakon što ga je Dalić protiv Jermenije stavio na mesto na terenu koje mu ne odgovora, a umesto pozicije iza špica koju obično igra i u Hofenhajmu. Kako pišu tamošnji mediji, sukob bi mogao toliko da eskalira da napadač bude odstranjen iz postave vicešampiona sveta iz 2018. godine, na šta je indirektno upozorio selektor.

Kramarić, Vlašić pa i Pašalić su jako blizu sastava, ali sve zavisi od protivnika. Ovde nema mesta nezadovoljstvu, nema mesta nesuglasicama. Ja odgovaram za ekipu koju sastavljam i postavljam tim, odgovorio je Dalić.

Hrvati prvi meč na Evropskom prvenstvu igraju sledeće nedelje (13. juna) od 15 časova sa Engleskom na Vembliju, a na sve utakmice će putovati iz domovine, gde im je baza tokom trajanja takmičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter