0
Fudbal

FOTO: Facebook/Screenshot

ARNAUTOVIĆ ZAPLAKAO NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE: Jedno pitanje bilo je okidač za emocije! (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.21 u 15:18

Nije mu bilo lako.

Proteklih dana, austrijski reprezentativac Marko Arnautović se povezivao sa Crvenom zvezdom. To je potvrdio i Zvezdan Terzić, ali i istakao da njegov dolazak trenutno nije realan. Sam fudbaler je rekao da želi da igra fudbal na najvišem nivou još par godina.

Fudbalska reprezentacija Austrije će se sastati sa Slovačkom u sklopu priprema za EURO, a na konferenciji za medije se upravo Arnautović rasplakao. On je pričao o teškom periodu u Kini i činjenice da porodicu nije video nekoliko meseci.

Dok sam bio u Kini, nisam video svoju decu i porodicu nekoliko meseci. Nije mi bilo lako, život sam gledao drugačijim očima. Prošao sam dosta toga. Zbog toga sam srećan što sam ponovo u Austriji i daću sve da svoju zemlju i porodicu učinim srećnim, rekao je Arnautović.

Selektor Austrije Freanko Foda, odmah je pokušao da uteši svog fudbalera. Potom je poručio da smo svi samo ljudska bića, bez obzira na profesionalizam koji fudbaleri pokazuju.

Uvek se kaže da su oni profesionalci koji moraju sve da podnesu. Iz Markovih emocija vidite da smo svi samo ljudska bića, istakao je Foda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter