0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘ČUO SAM SE SA ARNAUTOVIĆEVIM BRATOM, BIO SAM NA RUČKU SA KOLAROVOM’: Zvezdan Terzić otvoreno o gorućim temama – jednom rečenicom je šokirao Delije!

Objavljeno: 31.05.21 u 12:11

Genralni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o aktuelnim temama.

Terzić je gostovao u jutarnjem programu TV Prva gde je govorio o detaljima vezanim za letnji prelazni rok. U Ljutice Bogdana je već stigao Aleksandar Dragović, a Delije željno iščekuju da potpiše Aleksandar Kolarov, kao i Aleksandar Prijović.

Generalni direktor crveno-belih poručio je navijačima Zvezde da očekuju nikad jači tim.

– Jesam razgovarao sa njegovim agentom, koji mu je rođeni brat i Arnautović jeste naša želja, ali u ovom momentu to nije realno. On ima bogat ugovor, možda za godinu ili dve kao izvanredan igrač, koji jeste naša velika želja – poručio je Terzić i dodao:

– Kolarov i ja smo bili na ručku, on je moj prijatelj i moje „dete“, ja sam mu trasirao put. Da li će doći ili ne, ne bih mogao sada da kažem. On je pametan i kvalitetan momak i za njega ima mesta u Crvenoj zvezdi. On je potencijal koji može biti kvalitetan kadar u Crvenoj zvezdi na nekoj rukovodećoj poziciji.

Već duže vreme se provlači priča po medijima da bi sjajni napadač Aleksandar Prijović mogao da obuče crveno-beli dres.

PROČITAJTE JOŠ: PRED CRVENOM ZVEZDOM PAKLEN RASPORED: Crveno-beli igraju dve utakmice za 24 sata, evo kada počinju plej-of!

– Stav Zvezde je da ne govorimo o imenima, da ne bismo sebe dovodili u inferioran položaj. Ali da se spremamo za kvalifikacije za Ligu šampiona i da ćemo imati najjači tim u poslednjih 25 godina, to je sigurno.

U toku je velika ‘borba’ za predsedničku fotelju Fudbalskog saveza Srbije.

– Ne razmišljam o povratku u fotelju predsednika FSS. Okupiran sam obavezama u Zvezdi, koncentrisan sam samo na ciljeve koje smo postavili pred nas. U nekom periodu u dalekoj budućnosti, vidim sebe u FSS jer mislim da mi ta pozicija pripada, ali trenutno mi mnogo više prija dinamika rada u Crvenoj zvezdi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter