0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

AKO IH NEKO DOBRO POZNAJE, TO JE ONDA ON: Tepić maksimalno motivisan pred večerašnju utakmicu sa Partizanom!

Objavljeno: 05.06.21 u 10:38

Večeras od 20 časova Mega Soccerbet će dočekati Partizan NIS u okviru treće utakmice polufinala plej-ofa Superlige.

Utakmica će se zbog poznate situacije sa pandemijom Kovid-19 igrati bez gledalaca u Hali Mega Factory. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića imaju 1-1 posle prve dve utakmice, a majstorica će i definitivno odlučiti prvog učesnika finala plej-ofa.

Posle dva odigrana meča rezultat u seriji je 1-1 a eventualnom pobedom u subotu ekipa Mege bi se plasirala u svoje prvo finale prvenstva Srbije u svojoj istoriji.

PROČITAJTE JOŠ: ‘JOKARA BRATE MOJ’: Student iz Srbije napravio hit pesmu koju je posvetio Jokiću – oduševićete se kada je čujete! (VIDEO)

FOTO: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Kapiten Mege, i bivši košarkaš Partizana Milenko Tepić ističe da veruje da njegova ekipa zna šta treba da ispravi da bi pobedila:

– Očekuje nas majstorica koja odlučuje o prolasku u finale, što je možda posle svega što smo videli i najrealniji scenario. Dosta se dobro poznajemo, igrali smo dva puta u prethodna tri dana tako da ne verujem da može da bude nekih prevelikih iznenađenja. S obzirom da su ekipe prilično izjednačene i da su obe utakmice bile izuzetno zanimljive, mislim da će ekipa koja se bude bolje oporavila i bolje kontrolisala pritisak biti u blagoj prednosti da prođe dalje. Ja verujem da smo svesni šta trebamo da ispravimo i kako da se ponašamo i igramo da bi na kraju izašli kao pobednici, što nikada nije lako protiv Partizana. Očekujem dobru, tvrdu i fer utakmicu i neka bolji pobedi, a ja se nadam da ćemo to biti mi i da ćemo naše šanse iskoristiti – izjavio je Tepić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter