0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot/DenverNuggets

‘JOKARA BRATE MOJ’: Student iz Srbije napravio hit pesmu koju je posvetio Jokiću – oduševićete se kada je čujete! (VIDEO)

Objavljeno: 05.06.21 u 09:09

Stefan Mojsić napisao je pesmu koju je posvetio srpskom reprezentativcu Nikoli Jokiću.

Zahvaljujući sjajnim partijama, na račun Nikole Jokića svakodnevno stižu čestitke i pohvale. Ovog puta je srpski ‘Džoker’ dobio i pesmu, pod nazivom ‘Jokara brate moj’.

Autor ove numere je Stefan Mojsić, poznatiji kao Mojsa, koji je otkrio odakle mu inspiracija da napiše, a i posveti pesmu našem asu.

PROČITAJTE JOŠ: PRIČA KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI: Srpski paraolimpijac sa Kosova pokorio čitavu Evropu! (VIDEO)

– Mnogo volim da pišem pesme, do sad su to bile samo ljubavne, ali njegova životna priča, to kako je on od jednog običnog dečaka iz Sombora došao do ovoga što je danas, fasciniralo me je i to je u meni probudilo inspiraciju. Mogu reći da je Nikola Jokić moj idol – – rekao je Stefan za ‘Telegraf’, i potom dodao:

– Mnogo je teško, nekoliko puta sam se i uspavao za posao zbog njega, samo ću reći da ni dve kafe ujutru nisu dovoljne nakon utakmica.

Podsetimo, Denver Nagetsi uspeli su da se plasiraju u finale Zapadne konferencije, a jedan od najzaslužnijih za ovakav uspeh jeste upravo Nikola Jokić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter