8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube printscreen

VUČIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE „GROBARA“: „Neka klub kaže koliko su para dobili od države“!

Objavljeno: 04.06.21 u 15:06

Aleksandar Vučić dotakao se meča Partizan – Mega na konferenciji za medije.

Predsednik Srbije bio je upitan da da svoj komentar na dešavanja u dvorani „Ranko Žeravica“. Na meču između Partizana i Mege na tribinama su se čule uvrede i pogrdni izrazi upućeni Vučiću.

Na meču tribine hale su bile popunjene a takav sled događaja bio je odgovor na publiku koja je prisustvovala na finalnom meču između Crvene zvezde i Budućnosti iako su epidemiološke mere i dalje na snazi.

Neka uprave KK Partizan i FK Partizan kažu svojim pristalicama koliko su para dobile od države i koliko su para tražile. Prebijenog dinara nisu imali. Država im je platila UEFA licencu, pa će sada u Evropi moći da viču Vučiću pederu. Dali smo im pare, pleve para. Košarkaškom klubu Partizan smo obezbedili četiri petine budžeta. Fudbalskom klubu smo platili licencu da igra Evropu, a oni neka govore kako je danas teško biti partizanovac – rekao je Vučić.

 

0
0

8 Komentara

  1. Kako vas nije sramota grobari 2014 god nama niko nije hteo dinara da u svim sportovima ste vi gledali nas da unistite pa nismo kukali kao vi sada 2014 izbacili nas iz evrope. E sada kad se politika promenila gledaj koliko vi placete mi smo cutali i znali smo da ce bagra da ode. Koji ste vi licemeri kad ste toliko uspesni i zdravu politiku imate u svim klubovima pa radite bez pomoci drzave kao mi do 2014 nekukaj te samo. Koliku vi hajku dizete. Zato ste vi mali ne mozete nista bez drzave. Mi bez icije pomoci pa smo preziveli vama sledi katanac jer nema vise sise za dojenje. Zato smo mi najveci klub na ovim prostorima. Ajmo grobari kme kme kme

    0
    0
    Odgovori
  2. Za demagogiju i prodavanje magle u kesicama ovaj čovek treba da dobije Nobelovu nagradu. Neka objasni kako to od kada je on gazda svega u ovoj zemlji SD Partizan od 21 titule u svim sportovima (2013.) dospe na 1 titulu u kuglanju prošle godine, a ove nijednu. Ne kažem da ne daje i Partizanu, ali njegov režim sistematski uništava sve što je Partizan, a kada pomaže pomogne toliko da budemo iza zvezde.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kad ce on da kaze koliko je para dao Zvezdi.Kako klub od 50 miliona € duga vrati tako lako svoj dug,dovodi svake sezone po dvadeset novih fudbalera i zivi na visokoj nozi,ko je platio 17 miliona duga KK,jer to su bile necije pare,kako se iz blata digla Zvezda u fudbalu,kosarci ,waterpolu,dok je Partizan unisten.Svece se to saznati jednog dana.

    0
    0
    Odgovori
    • hahahah cuj „kako“ pa brale pobedite vi koga u evropi mozda i zaradite, 50mil (A victory in the group pays €570,000 and a draw €190,000. Also, each group winner earns €1,000,000 and each runner-up €500,00) i to samo za jednu sezonu, da ne pricamo jos 3, gde su dve liga sampiona koja donosi (Group match victory: €2,700,000. Group match draw: €900,000. Round of 16: €9,500,000. Quarter-finals: €10,500,000.). Za kosarku ne znam niti me interesuje jer ne gledam, ali koliko znam fk je poklonio nesto kesa oko 2mil ako se ne varam.
      TL:DR: Pobedi ili igraj neresno mozda i zaradite para

      0
      0
      Odgovori
      • Sve to što si pobrojao kada sabereš nije ni blizu 50 miliona,pogotovo što vi nikada niste bili prvaci grupe, tako da tu nema tih para o kojima pričaš.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter