0
Košarka

FOTO: KK Partizan

MATOVIĆ NAKON VAŽNE POBEDE: ‘Uspeli smo da odgovorimo na njihovu agresivnost u oba pravca’

Objavljeno: 04.06.21 u 10:17

Crno-beli su produžili seriju!

Partizan je savladao Megu u drugoj utakmici polufinalne serije Superlige Srbije. Domači tim je do izjednačenja u seriji stigao u svojoj hali, a utakmica je završena rezultatom 81:77.

Odlučujuća utakmica u borbi za finale na programu je u subotu 5. juna. Duel je zakazan za 20:00h u hali ‘Mega Factory’.

Nakon meča i važnog trijumfa njegove ekipe, oglasio se šef stručnog štaba Partizana – Aleksandar Matović.

-Utakmica je bila onakva kakvu smo i očekivali u pripremi, da će biti još agresivnija i čvršća. Ovoga puta smo uspeli da odgovorimo na njihovu agresivnost i u odbrani i u napadu. Rezultat je 1:1, idemo da se spremamo za sledeću utakmicu – rekao je Matović.

PROČITAJTE JOŠ: JOKIĆ ODVEO DENVER U NAREDNU RUNDU: Senzacija! Lebron prvi put u karijeri eliminisan u 1. kolu! (VIDEO)

Nakon trenera, medijima se obratio i centar Erik Mika.

-Bila je ovo dobra utakmica, upravo onakva kakvu smo očekivali. Mladi su, atletski dobri, imaju mnogo energije, tako da smo očekivali pravu borbu. Navijači su napravili neverovatnu atmosferu, mnogo su nam pomogli i pogurali nas u trenucima kada su nam poeni bili neophodni. Završili smo utakmicu na način na koji smo želeli da igramo. Imali smo dobar protok lopte i u odbrani smo odradili dobar posao. Ostala je još jedna utakmica, ali se osećamo prilično dobro. U jednom trenutku smo bili u zaostatku od 15 poena, ali smo verovali u sebe, igrali našu igru i na kraju se sve dobro završilo – izjavio je Mika.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter