0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

JOKIĆ ODVEO DENVER U NAREDNU RUNDU: Senzacija! Lebron prvi put u karijeri eliminisan u 1. kolu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.21 u 09:23

Neverovatna partija Devina Bukera!

Portland je na svom terenu ugostio ekipu Denvera. Nagetsi su slavili rezultatom 115:126 i tako stigli do četvrtog trijumfa u seriji. Izabranici trenera Melouna su tako obezbedili plasman u narednu rundu takmičenja.

Kao po običaju, najefikasniji igrač u redovima pobedničke ekipe bio je Nikola Jokić. Popularni ‘Džoker’ je meč završio sa učinkom od 36 postignutih poena, osam uhvaćenih lopti i šest asistencija.

Pratio ga je Porter sa 26 poena, pet skokova i četiri uspešna dodavanja. On je u prvoj četvrtini ubacio čak šest trojki, čime je izjednačio rekord NBA plej-ofa lige.

U ekipi Blejzersa istakao se Demijan Lilard sa 28 poena, četiri skoka i čak 13 asistencija. Si-Džej Mekalum ke dodao 21 poen.

Denver će u narednoj rundi igrati protiv Finiksa.

https://youtu.be/ZroG4qxyIYM

PROČITAJTE JOŠ: NJEN IZGLED JE OBELEŽIO SVETSKO PRVENSTVO 2010. GODINE: Popularnost i dalje traje! Pogledajte kako danas izgleda atraktivna Larisa! (FOTO)

Finiks Sansi su napravili veliko iznenađenje u Los Anđelesu! Izabranici trenera Vilijamsa su stigli do četvrte pobede u seriji i plasmana u narednu fazu takmičenja. Lejkersi su doživeli još jedan poraz i tako završili prilično lošu sezonu.

Buker je blistao, a meč je završen rezultatom 100:113. Ovo je prvi put u karijeri Lebrona Džejmsa da ekipa za koju on nastupa ispada na samom startu plej-ofa.

Neverovatni Devin Buker je ostvario učinak od 47 postignutih poena, 11 skokova i tri asistencije. Dže Krauder je dodao 18 poena uz osam uhvaćenih lopti.

Lebron Džejms je predvodio domaći tim pred 8,500 navijača. ‘King’ je meč završio sa 29 poena, devet skokova i sedam asistencija. Denis Šruder je postigao 20 poena uz tri skoka i tri uspešna dodavanja.

https://youtu.be/HD9jMFPBI3s

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter