1
Domaći fudbal

DOBRE VESTI ZA CRNO-BELE: Partizan ipak dobija novac od Almerije, ‘Sadikovi milioni’ i dalje u igri – Vazura otkrio detalje!

Objavljeno: 04.06.21 u 17:22

Ipak bi crno-beli mogli da profitiraju i dalje od posla oko bivšeg napadača…

Almerija je u prvoj utakmici plej-ofa izgubila od Đirone sa 3:0 i sada ima veoma težak zadatak da to nadoknadi plasira se u Primeru. To znači i da Partizan neće inkasirati tri miliona evra od transfera bivšeg napadača Umara Sadika.

Podsetimo, Sadik je prodat za oko pet i po miliona evra, kroz nekoliko mesečnih rata, a transfer je imao potencijalnu vrednost od 9 miliona, sa svim bonusima. Da bi crno-beli mogli da zarade i više od one osnovne cifre, otkrio je generalni kluba Partizana Miloš Vazura.

– Partizanu pripada 40 odsto od sledećeg Sadikovog transfera. S tim da čelnici Almerije mogu da otkupe 30 odsto za 3.000.000 evra, tako da bi nama ostalo deset procenata. Međutim, postoji i rok do kada to mogu da urade, a on ističe uskoro, rekao je Miloš Vazura za ‘Informer’.

FOTO: FK Partizan

Ovakav splet okolnosti dovodi Partizan u dve moguće situacije, prva prema kojoj bi pripalo 40 odsto od sledće prodaje, dok u drugoj situaciji Partizanu sleduje tri miliona evra i 10 odsto od naredne prodaje, međutim, to opet nije sve.

– Tu su i dodatnih 500.000 evra bonusa čim Nigerijac bude stigao do 25. gola. Nebitno da li će to učiniti ove ili sledeće sezone. Ugovor je tako napravljen da ćemo mi sigurno ostvariti dodatnu zaradu, dodaje Vazura.

Podsetimo, Sadik je ove sezone postigao 20 golova za Almeriju, a jedini scenario po kom crno-beli ne bi dobili 500.000 evra je da španski klub proda igrača već na leto.

0
0

1 Komentara

  1. Ne znam šta je ovde novo rečeno i gde su te pare koje se očekuju ? Jedan bonus je propao,a da li će doći do prodaje,za koji iznos i kada da bi se ispunio drugi bonus o tom potom. Za sada nije siguran ni jedan evro bonusa. Šta ako se igrač povredi ili ga trampe za nekog drugog igrača čija je vrednost pet miliona ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter